واسه خودم

واسه خودم

واسه خودم

واسه خودم

چرا شیر با خوردن گوشت خام مریض نمی‌شود ؟

شما کافیست که مقداری گوشت خام بخورید تا به سادگی بدن شما با مشکل مواجه شود. اما یک شیر، شکاری را که در لحظه شکار کرده بدون هیچ گونه دریغ کردن وقت، خام خام خورده و هیچ احساس بدی هم نمی‌کند. چرا ؟

ما انسان‌ها نیاز داریم که غذاهای حاوی گوشت را سرخ کرده – پخته و به نوعی دستکاری کنیم.

همه این موارد از معده نشات می‌گیرد. عضویی که وظیفه دارد غذای خورده شده را به تکه‌های ریز تبدیل کند آن‌هم به کمک اسید ترشح شده در درون خود.

وقتی کلمه اسید می‌آید شما باید از عبارت PH هم استفاده کنید. PH واحدی است که برای سنجش اسیدی بودن محیط استفاده می‌شود به این شکل که PH از صفر تا ۱۴ دسته بندی شده . عدد ۷ یعنی محیط نه اسیدی است نه قلیایی . عدد زیر ۷ یعنی محیط اسیدی است و بالای ۷ یعنی محیط قلیایی است.

خب PH معده انسان بین ۴ تا ۵ است یعنی اسیدی. و معده یک شیر با PH شماره ۱ به کار خود ادامه می‌دهد. چندین برابر اسیدی تر از معده انسان.

در نظر بگیرید که واحد PH اعدادش لگاریتمیک است یعنی وقتی یک واحد بین واحد‌ها جا به جا میشود یعنی ۱۰۰ برابر بیشتر و این یعنی معده شیر ۴۰۰ برابر از معده انسان اسیدی تر است [این مقدار مثالی بود برای لگاریتمیک بودن این عدد.]

در نهایت اینکه شیر با چنین اسیدی در معده خود میتواند آهن را سوراخ کند ، گوشت خام که در دم ذوب می‌شود :) .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد