عکس > عکاسی- همشهری آنلاین-هلن صدیق بنای:
دنیایی
که در آن زندگی میکنیم، پر از رمز و رازهای فراوان است. انسان عصر دیجیتال
در تلاش است با تکنولوژی روز گوشهای از این شگفتیها و رمز و رازها را بر
ملا سازد.
۱۹۱۲۵۹۰,۱۹۱۲۵۸۹,۱۹۱۲۵۸۸,۱۹۱۲۵۸۲,۱۹۱۲۵۸۴,۱۹۱۲۵۷۰,۱۹۱۲۵۵۸,۱۹۱۲۵۵۶
تکنولوژی روز این بار سفری به درون دانه های برفی کرده است. سفری زیبا جذاب و هیجان انگیز…. اگر شما هم کنجکاو هستید، بدانید در درون این دانه های برفی چه می گذرد با ما همسفر شوید…
محققان مرکز تحقیقات کشاورزی مریلند -آمریکا با استفاده از یک میکروسکوپ
الکترونیکی بسیار پرقدرت به درون این دانه های برفی وارد شده و اشکال
مختلفی از این دانه های زیبای برفی را ثبت کرده اند.
محققان برای تهیه
مجموعه این تصاویر، دانه های برف را در دماهای مختلف جمع آوری کرده و از
آنها عکس برداری کردند. نتیجه بسیار زیبا و فوق العاده بود.
به گزارش
لارپوبلیکا، تحقیق بر روی ساختار تشکیلی برف در بخشهای مختلف علم و همچنین
درک بهتر فعالیتهای مختلف در تولید محصولات کشاورزی و فعالیتهای روزانه
انسانها تاثیر گذار و به نوعی حیاتی است.
در این تحقیقات مشخص شده است که هیچ دانه برفی به دیگری شباهتی ندارد. یعنی شما نمی توانید دو دانه برفی هم سان یا هم شکل پیدا کنید. به همین دلیل اشکال دانه های برفی را به دسته های مختلف تقسیم کردند.
دانه های برف در ابرها پدید میآیند که خود آ نها از قطرات کوچک آب تشکیل شده اند. این قطرات آب در بلورهای برف منجمد میشوند و حبابهایی را درست میکنند که شکل آنها در تصاویر موجود است.
بلورهای این دانه برفی ابتدا به صورت ستونی رشد کرده و در نیمه راه تغییر روش داده و به سمت رشد صفحهی میروند. این اتفاقها زمانی روی میدهند که بلور وارد بخشی با دماهای متفاوت میشوند.
اگر بلورهای ستونی بسیار دراز و باریک شوند، به سوزن شباهت پیدا میکنند. سوزن هایی که گاهی تو خالی و گاهی هم در انتها بلور دیگری شکل میگیرد.
این بلورها نه صفحهی هستند و نه ستونی، بلکه از تعدادی بلور یخ تشکیل شدهاند که به هم می چسبند. هر شاخه از این بلورها به یکی از بازوهای بلور ستارهای شباهت دارد اما جهت قرار گرفتن شاخهها نامرتب و تصادفی است.
دندریتهای ستاره مانند، شش شاخه متقارن اصلی دارند که شاخه های فرعی بسیاری روی آنها قرار گرفته است. این کریستالها قطری در حدود ۵ میلی لیتر یا بیش تر دارند اما در هر حال کاملاً مسطح هستند و ضخامتشان کمتراز یک میلی متر است.
دانههای برف در ابرهای آشفته سرگردان هستند و برای همین شکسته، بدشکل و از شکل افتاده به زمین میرسند. بارش به خصوص هنگامی که باد سخت به آنها میوزد، بیشترین مقدار بلورهای نامنظم را به همراه خود به زمین میآورند.
اما به این گل زیبا در تصویر بالا نگاه کنید. به نظر شما این گل رویایی میتواند نتیجه سر سختی، مقاومت و عبور از دماهای مختلف باشد. اگر چنین است، که هست… بیایید ماهم سر سختانه در برابر تمامی مشکلات مقاومت کنیم. چرا که نتیجه به این زیبایی بدست خواهیم آورد.
www.its.caltech.edu
در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته میشوند.
پوست مــــــرغ آلودگیهای محیطی خیلی زیادی را میتواند منتقل کند. چربیهای اشباع شدهای که دارد، میتواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند، اگر زندگی سالم میخواهید یا میخواهید خود را در برابر بسیاری از بیماریها بیمه کنید بهتر است از خوردن چربی حیوانی در حد امکان پرهیز کنید، حتی پوست ماهی هم میتواند بسیاری از آلودگیها و بیماریها را به مصرفکننده منتقل کند.
چاقی یک بیماری محسوب میشود و میتواند صدها بیماری را زمینهسازی کند یا بیماریهای موجود در بدن را تثبیت کند امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربی در بدن، یک بافت مرده نیست و بسیار فعال است و در ردیف غدد درونریز شمرده میشود و میگویند انواع آنزیمها از این بافتهای چربی ترشح میشود طوریکه تمام سیستم کنترل گرسنگی و اشتها را تحتتاثیر خود قرار میدهد. بهخصوص اگر این چربیها در ناحیه شکم انباشته شده باشند و هرچه قطر و طول شکم بیشتر باشد عمر فرد کوتاهتر میشود و اغلب انواع اسیدها از بافت چربی شکمی وارد جریان خون میشوند و تمام رگها را طوری تحت تاثیر قرار میدهند که حالت کشسانی آنها از بین میرود.
کبد چرب میتواند به سمت بیماری ای به نام استارتو هپاتایتیسم برود که در ۲۰درصد افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند موجب نارسایی کبدی شود که این بیماری بسیار خطرناک است و در نوع خودش میتواند باعث مرگومیر شود
خانمهای جوان، بال ممنوع است
اگر در مقابل تزریق آنتیبیوتیکها بدنتان مقاومت نشان میدهد شاید علتش تغذیهتان باشد
رابطه طیور و آنتیبیوتیک
در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته میشوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماریها میکنید. اینکه میگویند به بعضی از طیور مثل مرغ هورمونهای استروئیدی تزریق میشوند به نظر من درست نیست زیرا این هورمونها بسیار گران هستند و از نظر اقتصادی استفاده از آنها برای دامداران به صرفه نیست.
به طیور معمولا آنتیبیوتیک میدهند، آنتیبیوتیکها آنها را در مقابل بیماریها محافظت میکند و هم باعث میشود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد کنند به همین دلیل توصیه میشود، زمانی دام و طیوری که از آنتیبیوتیکها استفاده کردهاند ذبح شوند که نیمه عمر دارو سپری شده باشد تا وقتیکه این گوشتها به بازار مصرف ارائه میشوند، این آنتیبیوتیکها به انسانها منتقل نشوند، ولی متاسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمیشود به همین علت بسیاری از افراد در مقابل انواع آنتیبیوتیکها از خودشان مقاومت نشان میدهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند، دریافت این آنتیبیوتیکها میتواند از طریق شیر، گوشت و انواع منابع حیوانی باشد.
و اما فلسفه اینکه میگویند در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید این است که معمولا مواد شیمیایی و مواد سمی در چربی حل میشوند و اصولا بیماریهایی که در حال حاضر در کشور ما خیلی گسترده هستند بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از افزایش چربی خون یا افزایش چربی LDLنانجیب است که از طریق چربیهای حیوانی منتقل میشوند. در مورد مرغ توصیه میشود، پوست مرغ را نخورند برای اینکه بیشتر اسیدهای چرب اشباع شده یا چربیهایی که میتواند باعث افزایش وزن و افزایش کلسترول شود در این پوست وجود دارد. این چربیها گاهی در داخل شکم و کنارههای ران مرغ هم دیده میشوند که باید حتما جدا شوند.
پوست مرغ آلودگیهای محیطی خیلی زیادی را میتواند منتقل کند، چربیهای اشباع شدهای که دارد، میتواند میزان کلسترول خون شما را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند
لذت آنی، حسرت دائمی
علت خوشمزگی بال مرغ، چربی زیادی است که در آن قسمتها انباشته شده و هرچیزی که خوشمزه باشد یک لذت آنی و یک حسرت دائمی ایجاد میکند. در رابطه با گردن مرغ هم گفته میشود که گردن محل عبور خیلی از بافتهای اعصاب است و بسیاری از غدد لنفاوی در گردن قرار دارد که احتمالا اینها میتواند موجبات انتقال بعضی از ترکیبها را فراهم کند که برای انسان مضر است و توصیه میشود که خانمها و دخترخانمها میل نکنند.
خانمها وقتی که به مرحله بلوغ میرسند یک جهش پیدا میکنند و یکی از تغییراتی که در آنها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده میشود، تغییرات ترکیبی بدنشان است، دخترخانمها قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی بدنشان با پسرها یکسان هستند ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ میرسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه میکنند مقدار چربی انباشته شده بدن آنها تا ۳۰درصد افزایش پیدا میکند و به این دلیل خانمها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند و وقتی در بدن مقدار چربی بالا باشد سوختوساز آن بدن پایین میآید، درنتیجه به حجم عضلانی بدن پسران اضافه میشود و در دختران چربی به بدنشان اضافه میشود.
بعد از بلوغ نیاز پسران به انرژی و پروتئین خیلی بیشتر از خانمهاست زیرا محل سوخت ترکیبهای درشت مغذیهایی که تولید انرژی میکند مثل قندها و چربیها در عضلات، صورت میگیرد. خانمها عضلات ظریفتر و بافت چربی بیشتر و درنتیجه مقاومت بیشتری دارند و آقایان عضلات بزرگتر و بافت چربی کمتر و درنتیجه مقاومت کمتری دارند. ذخیره انرژی خانمها باعث میشود در مقابل درد، گرسنگی و تشنگی و استرسها مقاومتر باشند گرچه اندام ظریفتری دارند.
مسئله چاقی به جز چند مورد که جزو بیماریهاست برمیگردد به دریافت انرژی و مصرف انرژی؛ درست مثل درآمد میماند هرچه درآمد ما بیشتر از مخارجمان باشد به صورت پسانداز ذخیره میشود و تبدیل به یک سرمایه میشود. در بدن هم هرچهقدر انرژی دریافتیمان بیشتر از انرژی مصرفیمان باشد مازاد آن تبدیل به بافت چربی میشود که در خانمها این انباشتگی چربی خیلی راحتتر رخ میدهد و اگر از قسمتهای چرب دامها و طیور استفاده شود این دریافت انرژی افزایش پیدا میکند و درنتیجه آن چاقی سریعتر تجلی پیدا میکند.
وقتی آقایان چاق میشوند استروژن بدنشان افزایش پیدا میکند و فرم بدنشان به سمت فرم بدن خانمها میرود و خانمهایی هم که از این طریق چاق میشوند هورمونهایشان دچار اختلال میشوند و نسبت هورمون تستسترون آن در خونشان افزایش پیدا میکند و دچار مشکلاتی مثل رویش موهای زائد میشوند.
شما میتوانید از جوش شیرین برای تمیز کردن این موارد استفاده کنید:
قوطی بازکن
قوطی باز کن در اثر مجاورت با مواد غذایی چرب و کثیف میشود و تمیز کردن آن به دلیل شکل خاصش بهراحتی امکانپذیر نیست. ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین را با کمی آب خمیر کنید. یک مسواک بدون استفاده را در خمیر بزنید و با آن تمام درزهای قوطیبازکن را پاک کنید. سپس آن را با آب بشویید.
وسایل باغبانی
بیل، بیلچه و زیرگلدانیها را میتوانید بهراحتی با جوششیرین تمیز کنید. کمی جوش شیرین را با آب مخلوط کنید و به وسیله یک برس محلول را روی وسایلتان بکشید تا کاملا پاک شوند. سپس آنها را با آب بشویید و اجازه دهید در آفتاب کاملا خشک شوند. فراموش نکنید که استفاده از جوش شیرین برای ابزار آلومینیومی مناسب نیست.
وسایل کباب و اجاق گاز
لکههای روغن روی ظروف و وسایل کبابپز میمانند و میسوزند. این تکههای سوخته سفت و خشک میشوند و بهراحتی تمیز نمیشوند. برای تمیز کردن آنها میتوانید جوش شیرین را با آب خمیر کنید و روی لکه بمالید. بعد از ۱۰ دقیقه لکه کاملا نرم میشود و با یک برس ساده یا اسکاچ تمیز میشود. این کار را میتوانید برای میلههای گاز هم انجام دهید.
فــر
برای تمیز کردن فرهایی که چربی گرفتهاند، میتوانید ۲ لیتر آب را با ۲ قاشق جوششیرین مخلوط کنید و در یک ظرف در فر قرار دهید. فر را به مدت ۳۰ دقیقه روشن کنید تا ظرف خوب بخار کند. سپس بهراحتی با اسکاچ و دستمال فر را پاک کنید تا مثل روز اول بدرخشد.
لکههای چای و قهوه
قوری یا فنجانهای سفید در اثر تماس با چای یا قهوه جرم تیرهرنگی میگیرند، برای از بین بردن این جرمها یک قاشق مرباخوری جوش شیرین در هرکدام از آنها بریزید و با آب پر کنید. یک شب تا صبح صبر کنید و بعد فنجان یا قوریها را به شکل همیشگی بشویید. جرمها از بین خواهد رفت.
مبلمان
بهخصوص اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید مبلمان شما بعد از مدتی استفاده بوی بد به خود میگیرد. برای صندلیهای ماشین هم این اتفاق زیاد میافتد. شما میتوانید برای از بین بردن این بو کمی جوش شیرین روی مبلها بریزید و بعد از ۲ ساعت با جاروبرقی آنها را جارو کنید. بوی بد از بین میرود.
دیوارها
اثر مداد شمعی خیلی سخت از دیوارها پاک میشود. اگر فرزند شما هم شیطنت کرده و روی دیوارها نقاشی کشیده، میتوانید مقدار مساوی جوش شیرین و آب را مخلوط کنید و آن را روی دیوار بمالید. صبر کنید تا خشک شود و بعد با یک دستمال نرم آن را پاک کنید. یادتان باشد برای کاغذ دیواری یا دیوارهایی که رنگهای فانتزی دارند نمیتوانید از این روش استفاده کنید.
پل بالونی
پلی که در اینجا شاهد آن هستید توسط یک هنرمند فرانسوی به نام Oliver Grossetete طراحی شده مه توسط سه عدد بالون که با گاز هلیوم پر شده اند نگهداری می شود. پل Pont de Singe یا پل میمون در تاتون پارک در Cheshire انگلستان قرار دارد. این پل ابتکاری برای در عوض کاربردی بودن تعمق برانگیز است.
علمولوژی: از سال ۱۹۹۸ به بعد در آمریکا، مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی به خاطر پیشرفت هایی که در تشخیص و تولید داروهای جدید شکل گرفته و همچنین پیش گرفتن روش زندگی سالم تر، ۳۰ درصد کاهش یافته است.
با این وجود، مطالعات اخیر نشان می دهد که تنها ۲٫۳ درصد اهالی کنتاکی وضعیت قلبی و عروقی ایده آل دارند.
بکار بستن یک راه و روش سالم می تواند تا حد بسیاری از ایجاد و گسترش بیماری های قلبی جلوگیری کند، بطوری که اگر تغییرات کوچکی را در زندگی تان اعمال کنید، مطمئناً شاهد تاثیرات بزرگی خواهید بود. همیشه این سه گزینه را رعایت کنید: از مصرف تنباکو خودداری کنید، به طور منظم ورزش کنید و غذای سالم میل کنید.
استعمال دخانیات مهم ترین عامل قابل جلوگیری است که در آمریکا باعث مرگ و ایجاد بیماری می شود. به ازای هر آمریکایی که به خاطر استعمال دخانیات می میرد، ۲۰ نفر از بیماری های مربوط به استعمال تنباکو رنج می برند.
در این کشور ۶۰ درصد کودکان ۴ تا ۱۱ ساله در معرض دود سیگار هستند. آمارها نشان می دهد کسانی که در معرض دود سیگار هستند ۲۵ تا ۳۰ درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری های قلبی هستند.
درمان فشار خون بالا و کلسترول بالا هم می تواند از بروز بیماری های قلبی جلوگیری کند. خوردن نمک زیاد فشار خون را افزایش می دهد. در یکی از تحقیقات انجام شده توسط “مرکز پیشگیری و کنترل بیماری” مشخص شد از هر ۱۰ نفر در آمریکا، ۹ نفر بیش از حد معمول سدیم دریافت می کنند (۲۳۰۰ میلی گرم در روز). این بخاطر استفاده از غذاهای فرآوری شده و فست فودهاست. کسانی که فشار خون بالا دارند باید کمتر از ۱۵۰۰ میلی گرم در روز سدیم مصرف داشته باشند.
یکی دیگر از راه های حفظ سلامت قلب، تمرین و ورزش مکرر است. مطالعات جدید نشان می دهند که با هر ساعت ورزش، ۲ ساعت به عمر آدمی افزوده می شود.
اما در این بین، خوردن غذاهای سالم آسان ترین راهی است که با آن می توان سلامت قلب را تضمین کرد. در رژیم غذایی خود بیشتر از میوه و سبزیجات استفاده کنید.هفته ای دو تا سه بار ماهی مصرف کنید، از آجیل های بدون نمک استفاده کنید و به جای خوردن پروتئین های حیوانی از لوبیا و حبوبات استفاده کنید.
توصیه ما به شما: بیشتر راه بروید، کمتر فست فود بخورید و سیگار نکشید.