واسه خودم

واسه خودم

واسه خودم

واسه خودم

برخی فواید مصرف ماء الشعیر

برخی فواید مصرف ماء الشعیر

bier
آفتاب:در حال حاضر بسیاری از کسانی که به مصرف ماء الشعیر می پردازند، از مزایای مصرف آن ناآگاهند. ماء الشعیر یا آبجوی بدون الکل نوشیدنی ای مفید برای بدن محسوب می شود. این نوشیدنی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری است که فواید بسیاری برای بدن دارند. مصرف یک لیوان ماء الشعیر خنک، علاوه بر کاهش دمای بدن در این روزهای گرم، می تواند به عنوان عاملی دفاعی برای بدن مان نیز شناخته شود. اما اگر می خواهید با جزئیات بیشتری در خصوص فواید مصرف ماء الشعیر آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید.تا به حال مطالعات بسیاری نشان داده اند آبجو به صورت بالقوه توان پیشگیری از رشد سلول های سرطانی را دارد. اما در سال ۲۰۰۵ در مطالعاتی که توسط یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه اوکایاما در ژاپن انجام شد، تعدادی موش آزمایشگاهی در معرض مواد شیمیایی سرطان زا قرار گرفتند که برخی از آنها با آب و بقیه با آبجوی بدون الکل تغذیه شدند. در نتایج بدست آمده مشخص شد موش هایی که با آبجو سیراب شده بودند، نسبت به بقیه موشها تا ۸۵ درصد در برابر آسیب های کبد، کلیه و ریه مقاومت بیشتری نشان دادند.

محققان این دانشگاه، دلیل بروز مقاومت بیشتر برخی موش ها را با ترکیبات خاص آبجو مرتبط می دانستند. ترکیباتی که مانع رسیدن سلول های سرطانی به بافت های سالم بدن می شود. اما به اعتقاد دکتر آریموتو کوبایاشی، نتایج این مطالعه دلیلی بر اثر مشابه در آبجوهای الکل دار نیست.

در سال ۲۰۰۹ مطالعه ای در رابطه با فواید مصرف آبجوی بدون الکل در نشریه های علمی منتشر شد. در این تحقیق میزان ۴۵۰ سی سی ماء الشعیر برای مدت ۴۵ روز به رژیم غذایی روزانه ۲۹ راهبه اسپانیایی اضافه شد.

در طی ۴۵ روز، راهبه ها فعالیت روزانه خود را طبق روال قبل انجام می دادند و هیچ عارضه و مشکلی از سمت آنها گزارش نشد. همچنین پس از اتمام دوره آزمایش، نتیجه آزمایش خون از راهبه ها نشان داد که سطح آنتی اکسیدان در خون آنها افزایش چشمگیری داشته است.

آبجو نوشیدنی ای ساخته شده از تخمیر جو و مالت به همراه برخی افزودنی های خاص است که بیش از ۲۰۰۰ ماده شیمیایی را شامل می شود. در این ترکیب پیچیده، اسید فولیک، ویتامین های گروه ب (ب ۱، ب ۲، ب ۱۲) و پلی فنل ها وجود دارند که همه برای بدن مفید هستند. به گفته رومن مارتینز کارشناس اسپانیایی رژیم و صنایع غذایی، این پیچیدگی نشان از خواص بسیار ماء الشعیر و وجود آنتی اکسیدان های بسیار مفید در آن است.

همچنین بر طبق مطالعات انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا، مصرف یک آبجوی الکلی در روز، منجر به بروز علائم مشکلات قلبی در افراد می شود. این در حالی است که مصرف ماء الشعیر، علاوه بر رساندن آنتی اکسیدان های مفید و ضد سرطان، منجر به حذف خطرات مصرف الکل در آبجوهای معمولی و کاهش فشار خون و احتمال بیماری های قلبی در آینده نیز می گردد. به علاوه، ماء الشعیر به دفع سنگ کلیه و ضدعفونی دستگاه گوارش نیز کمک می کند.

به هر حال حتی اگر طعم و مزه مطبوع آبجوی بدون الکل در برابر آبجوهای الکل دار نیز در نظر گرفته نشود، مشخص است که تاثیر مصرف ماء الشعیر بر افراد، می تواند علاوه بر سلامتی، عاملی برای افزایش توان مقابله با بیماری ها نیز به حساب آید.

مصرف نوشابه های الکلی در برخی کشورهای غربی عامل اصلی بروز یا پیشرفت شش درصد تمامی سرطان ها است. این در حالی است که مصرف آبجوی بدون الکل نتیجه ای برعکس داشته و علاوه بر خاصیت ضد سرطان، به عنوان عاملی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز توصیه می شود.

برای شستن موها دیگر از شامپو استفاده نکنید!

برای شستن موها دیگر از شامپو استفاده نکنید!

یافته های جدید دانشمندان نشان می‌دهد شامپوها باعث خشکی مو و آسیب رساندن به بخش انتهایی مو می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، شستن سر با شامپوهای سنتی مانند سدر و بابونه و.. باعث می‌شوند پوست و موی سر شما از روغن های طبیعی تغذیه شوند.

بررسی های نشان می‌دهد، شامپوهای امروزی سبب محو شدن رنگ مو می شوند و موها را کدر نشان می‌دهند، درحالی که شامپوهای طبیعی مانند حنا و سدر سبب ضخیم تر و پرپشت شدن موها می‌شوند.

شامپوهای حالت دهنده ساقه مو را به مرور بد حالت می کنند و باعث می شوند موها حالت طبیعی خودشان را بعد از مدت زمانی از دست بدهند.

محققان پوست و مو بر این باورند شامپوهایی که مردم در حمام برای شستن موی سر خود استفاده می کنند باعث می شوند مو رطوبت خود را از دست بدهد و بعد از مدتی خشک و بی حالت به نظر برسد در حالی که شامپو و روغن های طبعی مانند نارگیل و زیتون پوست سر را تقویت می‌کنند و موها را براق و درخشان نشان می‌دهند.

سیر را دست کم نگیرید

1827


سیر را دست کم نگیرید

url

سلامت نیوز : در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ با توجه به توصیه های فراوان برای مصرف سیر، درباره خواص این خوراکی با دکتر سید سعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی گفت وگویی کرده ایم که در ادامه می آید.وی با اشاره به توصیه امام رضا(ع) که می فرمایند: کسانی که می خواهند دچار بیماری های ناشی از تولید باد(ریح) در بدن نشوند، هفته ای یک بار سیر مصرف کنند، می افزاید: بعضی از بیماری ها ناشی از افزایش ریح یا باد است. این باد ممکن است گاهی در معده و روده باعث ترش و یا نفخ شود و یا در ناحیه کبد و زیر دنده ها، باعث درد شود. بعضی مواقع نیز در کلیه با سنگ کلیه اشتباه گرفته شود. (دردهای ریحی در کلیه دردهای بسیار شدیدی است که گاهی دقیقاً علایم و تظاهرات سنگ کلیه را دارد اما با سونوگرافی و بررسی دقیق مشخص می شود که فرد سنگ کلیه ندارد).گاهی نیز این درد در ناحیه مفصل باعث بروز مشکل می شود.در مواردی نیز انواعی از سردردها ناشی از افزایش ریح(باد) در بدن است.

ویژگی دردهای ریحی

از جمله ویژگی های دردهای ریحی این است که در عضو درگیر احساس سنگینی نمی شود؛ به عنوان مثال اگر فرد به علت افزایش بلغم در مفصل دچار درد شود این درد همراه با احساس سنگینی است اما اگر افزایش ریح باعث درد شود، فرد احساس سنگینی نمی کند.ویژگی دیگر دردهای ریحی این است که در بدن فرد جابه جا می شود به عنوان مثال ممکن است برای مدتی فرد احساس درد در زانو کند سپس برای مدتی در مچ پا احساس درد کند و…امام رضا(ع) در رساله ذهبیه برای درمان این نوع دردها مصرف سیر راتوصیه می کنند.

مصرف سیر

درباره سیر نکات مختلفی وجود دارد؛ از جمله این که موسیر هم خواصی شبیه سیر دارد.طبیعت سیر گرم و خشک در درجه سوم است و حرارت آن شبیه حرارت غریزی بدن است.(همان طور که قبلاً هم گفته شد بدن هر فرد از زمان تولد تا مرگ دارای حرارت طبیعی است که به آن حرارت غریزی گفته می شود.زمانی که فرد از دنیا می رود این حرارت غریزی نیز از بین می رود).حرارت غریزی با افزایش سن کاهش می یابد اما برخی از خوراکی ها از جمله سیر به تقویت این حرارت کمک می کند.بنابراین مصرف سیر باعث تندرستی و افزایش طول عمر می شود و پیری را به تاخیر می اندازد. ویژگی دیگر سیر کاهش رطوبت و باد است.اگر فردی در معده دچار رطوبت و بلغم باشد و این رطوبت و باد برای او نفخ و مشکلی ایجاد کند، مصرف سیر به رفع این مشکل کمک می کند.سیر بازکننده رگ هاست و اگر لخته خونی وجود داشته باشد مصرف سیر به رفع آن کمک می کند. بنابراین افرادی که دچار گرفتگی عروق قلبی هستند و یا دچار لخته خون در اندام ها مانند پا شده اند می توانند از سیر استفاده کنند. سیر رقیق کننده خون نیز است و افرادی که دچار غلظت خون هستند می توانند از این خاصیت سیر بهره ببرند.به فردی که به دلیل افزایش بلغم در مفصل دچار درد است، توصیه می شود سیر مصرف کند زیرا سیر به عنوان دارو بلغم مفصل را از بین می برد.سیر باعث افزایش ادرار می شود. بنابراین برای افرادی که در مراحل اولیه نارسایی های کلیوی هستند مصرف سیر مفید است.وی می افزاید: سیر خاصیت پادزهری دارد و برای افرادی که در مراکز شلوغ و پرجمعیت فعالیت می کنند و یا در مکان هایی هستند که احتمال شیوع بیماری های عفونی زیاد است بسیار مفید است.در این زمینه اگر سیر با سرکه مانند سیرترشی مصرف شود، مفیدتر است به عنوان مثال زمانی که بیماری هایی مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی شیوع پیدا می کند برای پیش گیری قبل از ابتلا به این بیماری می توان از سیرترشی استفاده کرد.

نکته

به این نکته باید توجه کرد که اگر فرد به بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی مبتلا شده است و سرفه می کند، مصرف سرکه نه تنها مفید نیست بلکه مضر خواهد بود.

تأثیر سیر بر دستگاه تنفسی واعصاب

سیر بر دستگاه تنفسی نیز تاثیر می گذارد. افرادی که دچار ترشح و خلط ،تنگی نفس و گرفتگی صدا هستند برای رفع ترشحات خلط و تنگی نفس می توانند از سیر استفاده کنند، سیر با خشک کردن رطوبت و از بین بردن خلط، راه تنفسی را باز می کند.قسمت دیگری از بدن که تحت تاثیر سیر قرار می گیرد سیستم مغزی و عصبی است. سیر برای مغز و اعصاب نیز مفید است.از آن جا که مغز و اعصاب، طبیعت مرطوب و سرد دارد اگر این رطوبت و سردی افزایش یابد ممکن است فرد دچار لرزش، فراموشی و یا حتی فلج شود.مصرف سیر در پیشگیری و درمان این علایم و دیگر بیماری های مغز و اعصاب مانند انواع فراموشی، فلج و لرزش دست و پا که به علت ضعف مغز و اعصاب به وجود می آید مفید است.مصرف سیر در بیماری های کلیوی و ورم کلیه نیز مفید است.مصرف مداوم سیر می تواند باعث ریزش موهای سفید و در آمدن موهای سیاه  شود و در واقع باعث جوانی می شود.افرادی که دچار فلج شده اند به عنوان مثال افرادی که دچار سکته های مغزی شده اند می توانند از سیر استفاده کنند.(البته توصیه می کنیم حتماً قبل از مصرف با یکی از پزشکان طب سنتی مشورت کنند تا مزاجشان مشخص شود.)

برای رفع بوی سیر می توانید از سبزی هایی مانند جعفری، رزماری، ریحان و یا ادویه هایی مانند رازیانه، گشنیز و هل استفاده کنید.

عوارض

اما با همه خواصی که برای سیر برشمردیم نباید در مصرف آن زیاده روی کرد زیرا مصرف زیاد آن می تواند مشکل ساز باشد.به عنوان مثال مصرف زیاد سیر برای افراد گرم مزاج، همچنین جوانان یا در فصل گرما مفید نیست ، زیرا زیاده روی می تواند باعث سردرد و آسیب به چشم و ریه شود و گاهی باعث تشدید علایم بواسیر می شود. خانم های باردار نیز بهتر است در مصرف سیر جانب اعتدال را رعایت کنند.مصرف زیاد سیر می تواند تولید صفرا را افزایش دهد و بیماری های ناشی از افزایش صفرا ایجاد کند.

تا تلخ نشده بخونید و بخورید

میوه های زمستانی کم کم از فروشگاه ها جمع می شوند و باید تا قبل از خداحافظی یک ساله با آن ها تا حد امکان از این میوه های خوشمزه مصرف کنید.
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، معمولا با اولین عطسه ای که یکی از اعضای خانواده از روی سرما خوردگی می زند پدر با یک کیسه لیمو شیرین وارد خانه می شود تا به جنگ این بیماری بزرگ برود.

لیموشیرین را حتما به همراه یک برش چهار قسمتی به خاطر دارید و می دانید که یکی از بهترین خوراکی های فصل زمستان و برای برخورد با بیماری سرما خوردگی است. البته از لیمو شیرین می توانیم خواص بیشمار دیگری نیز یاد کنیم که بخشی از آن را در ادامه خواهیم دید:

** لیموشیرین میوه ای با 28 کالری انرژی است که در مقایسه با دیگر میوه ها از انرژی کمتری برخوردار است اما این میوه سرشار از اسید سیتریک و ویتامین C است.

** لیموشیرین سرشار از پتاسیم و مواد معدنی است که برای قلب بسیار مفید هستند. این میوه می تواند از بروز مشکلاتی مانند گرفتگی عروق و سکته قلبی به خوبی جلوگیری کند.

** این میوه به افرادی که کم خونی دارند پیشنهاد می شود چرا حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است. این ماده معدنی می تواند به بدن و کمک کند تا خون بیشتری تولید شود و میزان کم خونی کاهش یابد.


** وجود مقدار بسیار زیادی آنتی اکسیدان در لیموشیرین باعث می شود تا میزان زیادی از رادیکال های آزاد موجود در بدن شما از بین بروند و بسیاری از بیماری ها نیز در کنار آن ها از بین می رود.

** لیمو شیرین همچنین کلسیم بسیار زیادی دارد که می تواند بهترین میوه استخوان ساز باشد. میزان بالای کلسیم در این میوه خوشمزه از پوکی استخوان ها جلوگیری می کند. البته این به شرطی است که روزانه حداقل یک لیمو شیرین مصرف کنید.

** این میوه زمستانی همچنین می تواند در هضم مواد غذایی و همچنین تنظیم مقدار اسید معده بسیار مفید باشد و از نفخ پیشگیری می کند. بسیاری از پزشکان برای نتیجه گیری بهتر توصیه می کنند تا بیش از آب این میوه مصرف کنید.

استخدام

استخدام

شرکت بورس کالای ایران (سهامی عام) بمنظور تکمیل کادر تخصصی کارشناسی خود از فارغ التحصیلان برتر دانشگاه های معتبر در رشته های ذیل دعوت بە همکاری می نماید. متقاضیان می توانند سوابق کاری و تحصیلی خود را بە آدرس پست الکترونیکی   HRM@IME.CO.IR   ارسال نمایند.

ردیف

عنوان سازمانی

مدرک تحصیلی

رشته/ گرایش

سابقه کار

(حداقل)

تجارب و مهارت ها

1

کارشناس برنامه نویس سیستم

لیسانس / فوق لیسانس

کامپیوتر/ نرم افزار

1 سال

تسلط بر فرآیندهای تولید نرم افزار و برنامه نویسی #Cو آشنا بە برنامه نویسی چند لایه و WPF ،WCF & Java

2

کارشناس امنیت و شبکه

لیسانس / فوق لیسانس

کامپیوتر / سخت افزار، نرم افزار و فناوری اطلاعات

1 سال

تسلط بر شبکه و پروتکل TCP/IP، تجهیزات سوییچ و مسیریاب GISCO(مدارک CCNP & CCNA) و سیستم عاملهای مایکروسافت (مدرک MCITP) و آشنا با مفاهیم امنیت و ISMS، نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه و سیستم عامل Linux

3

کارشناس پایگاه داده و عملیات پشتیبانی

لیسانس / فوق لیسانس

کامپیوتر / سخت افزار، نرم افزار و فناوری اطلاعات

1 سال

تسلط بر Microsoft SQL  Server ،SQLو معماری پایگاه داده و آشنا با  MYSQL ،Oracle ،C#

4

کارشناس مدیریت پروژه

لیسانس / فوق لیسانس

کامپیوتر / سخت افزار، نرم افزار و فناوری اطلاعات و صنایع/ برنامه ریزی و تحلیلی سیستم

1 سال

تسلط بر Microsoft Project Server، مفاهیم مدیریت پروژه فناوری اطلاعات و مفاهیم مدیریت پروژه (PMBOK) و آشنا با فرآیندهای تولید نرم افزار، مفاهیم مدیریت دانش و استانداردهای فناوری اطلاعات

5

کارشناس برنامه نویس و طراح وب

لیسانس / فوق لیسانس

لیسانس / فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزار و فناوری اطلاعات

1 سال

تسلط بر HTML5 ،SQL، مفاهیم DNS و مدیریت پورتال، آشنا با Net ،Java ،PHP ،Flash ،Photoshop ،JQuery ،#C

 

داشتن کارت پایان خدمت برای متقاضیان مرد الزامی است.